גזים מסריחים אצל בת 6 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

09/02/2019 | 22:24 | מאת: בילי

שלום רב. לביתי יש גזים מסריחים מאד כך שנראה כאילו עשתה קקי אך לא. היציאות שלה לאחרונה בצבע ירוק חאקי. היא בעיקר יונקת עם תוספת של 180מל תמל ביום. עדיין לא אוכלת מוצקים. בנוסף לאחרונה גם נראה כאילו כואבת לה לעיתים הבטן בעת שחרור הגז היא לעיתים מתלוננת. חוץ מזה במצב רוח טוב. אשמח לדעת על מה יכול להצביע. תודה רבה מראש

אם יש יציאה כל יום, והיא אינה קשה ויבשה אין משמעות לריח של הגזים, זה קשור לשילוב בין החידקים במעי ובין המזון.

11/02/2019 | 11:13 | מאת: בילי

תודה רבה לך! אין יציאות כל יום אלא בערך פעם בשלושה ימים או יותר בכמות דיי גדולה. לאחרונה בצבע ירוק חאקי ולא חרדל כמו שהיה בעבר.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער