נורמלקס עוזר רק לשבוע

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

03/06/2018 | 21:13 | מאת: נטעלי

שלום רב בתי בת עשרה חודשים אמרת לי לעלות משש שעזר רק לשבוע לשמונה ששוב עזר רק לשבוע ושוב יכולה לצאת לה יציאה כמו של עז ואחכ כמו.של מבוגר אבל יציאה רכה אחכ נוזלית אם אני מרימה לה את הרגליים ישר אחרי היציאה וככה בבוקר שוב יציאה כמו של אדם מבוגר. מה לעשות כבר העלתי לשמונה ונראה היה שממש עוזר אך לאחר כמה ימים הפסיק לעזור. מה עלי לעשות. בתודה מראש נטעלי

04/06/2018 | 14:38 | מאת: נטעלי

היום כבר לא עשתה נוזלי אלא רק בבוקר כמו של מבוגר זה הולך ומחמיר

05/06/2018 | 14:37 | מאת: נטעלי

היום כבר יצא לה כדור של עז. מה עושים? אני כבר לא יודעת מה לעשות . תודה נטעלי

05/06/2018 | 22:09 | מאת: נטעלי

איך אמורה להיראות יציאה של תינוקת בכלל שאוכלת פירות ומרק ירקות?

05/06/2018 | 22:31 | מאת: נטעלי

האם היציאה חייבת להיות רכה נוזלית או שגם גוש רך נחשב בסדר?

גוש רך כל יום ללא התאפקות וללא בכי זה גם בסדר, אבל עדיך לרכך עוד קצת ואין סיבה לחשוש מעליה במינון כי זו לא תרופה זה רק מרכך את היציאה , מערבב עם הצואה ומופרש מהגוף יחד עם הצואה. ממליצה שתעלי ל10 גרם ביום בכמות שתיה מתאימה של 150 מל

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער