תינוקת פלטנית בת עשרה חודשים עם פליטות. מרובות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

27/05/2018 | 21:57 | מאת: נטעלי

שלום רב, זו שוב אני. התינוקת שלי היא פלטנית עם ריפלוקס מה קורה אם אני ממיסה לה בתמל והיא פולטת ? יכולה לפלוט ישר וגם אחרי עשר דקות ויותר בתודה מראש נטעלי

את הארוחה עם הנורמלקס לתת מראש ארוחה יותר קטנה, וגם אפשר לחלק את הארוחה לשניים, לתת קודם 60 מל תמל עם 4 גרם, או 90 מל עם 6 גרם נורמלקס.לעשות הפסקה למשך 10-15 דקות .ואחר כך אם עדיין רעבה לתת עוד 60 מל.ככל שנפח הארוחה גדול יותר הפליטה יותר גדולה. אם בכל זאת פולטת כל ארוחה אפשר לתת מראש 8 גרם ואם פולטת חלק עדיין נשאר משהו...

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער