בתי הבכורה בת 11 ימים סובלת מעצירות אשמח לעיצה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

01/09/2016 | 19:35 | מאת: מיה

בתי אכלה בבית חולים מאז לידה סימלאק אדוונס בקבוק קטן של עד 50 מ"ג. החלה ב 7 ועברה תוך 5 ימים ל 40 . כשחזרה הביתה הכנתי לה מקופסא 60 וגם אותם אכלה. ומאז יש לה עצירות. בבית חולים נתנה צואה כל ארוחה מסודר... אני מבינה שעשיתי טעות ובכל פעם שבכתה נתתי לה לאכול עוד ...ייתכן שעקב הכמויות נוצא לה העצירות? הרופא נתן לה גליצרין והצואה שיצאה היתה רכה ברובה. רק ההתחלה היתה יבשה...שאלתי היא הרופאה רוצה להעביר אותה לאוכל מיוחד נטורג'ין שצריך מרשם..האם באמת יש צורך בכך? ניסתי להחליף לה למטרנה אקסטרה קר ונוצרו לה גזים קשים מעבר לעצירות. אשמח לעיצה תודה

אני חושבת שזה רעיון טוב לשנות מזון לנוטרמיגן אם מטרנה אקסראקאר לא היה טוב.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער