צואה רכה אצל ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

15/01/2017 | 16:46 | מאת: אפרת

שלום רב, בני בן שניים ו4 חודשים סובל מצואה רכה, עשיתי לו את כל הבדיקות צואה שאפשר כל הרביות יצאו תקינות, בדיקה של צליאק יצאה תקינה... כאשר הקופא נוטל לו פלג'ל בזמן שלוקח את הסירופ הצואה מסתדרת ונהיית קשה איך שהוא מספיק היא שוב חוזרת להיות רכה. לא יודעת מה לעשות אפילו הפסקתי לו את כל מוצרי חלב והעברתי אותו למוצרי סויה גם זה לא עזר, מביאה לו פרוביוטיקה כל יום.... התייאשתי לא יודעת איך לעזור לו.

יציאות רכות בגיל זה יכולות להיות תופעה שגרתית ולא תסמין של מחלה. כדי שאוכל לעזור אני זקוקה למידע נוסף: מה מספר היציאות ביום? האם תאבון תקין? גדילה תקינה במשקל וגובה? כמה שותה ביום והאם שותה שתיה מתוקה? מה שם הפרוביוטיקה ששתה?

14/09/2017 | 10:39 | מאת: מוריה

גם אצל הילד שלי אותה בעייה בדיוק. וכל הבדיקות תקינות. התחלנו תהליך גמילה זה ממש מקשה על העניין כי יותר קשה לשלוט בזה. וגם בגן זה מפריע לגננות. ובצדק קשה לרדוף אחרי ילד כל יום שמלכלך את כל הגן. השאלה אם יש משהו שאפשר לתת באופן קבוע אבל טבעי מבלי להכניס להם כל מני תרופות מיותרות לגוף

08/08/2019 | 21:10 | מאת: ד

שלום רב לילדה שלי בת השנתיים יש צואה ירוקה ורכה כמה ימים, האם יש סיבה לדאגה וללכתצלבדיקה אצל רופא?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער