המשך התכתבות מכותרת שמן פראפין

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

30/09/2015 | 23:18 | מאת: מרים

ראשית תודה על המענה. כתבת שאינך יודעת מה המצב כרגע אז אפרט מצב נכון לעכשיו. בתי בת חודשיים ושבוע אובחנה ברפלוקס לכן ניתן לה נוטרילון ar לאחר עצירות דמית גסטרולוג ילדים אמר לי לתת לה מיץ שזיפים שחורים לאחר הרתחה שלהם ולתת לה 3 כפיות ביום. הצואה דמית פסקה אך עצירות קשה מאוד נותרה והילדה לא מצליחה לעשות לבד אלא רק לאחר שאני מרימה לה את הרגליים בכפוף לבטן ואז גם לוחצת המון והצואה יוצאת בצורת גללים וקשה מאוד. ניתן לה כרגע זנטק פעמיים ביום 1 סיסי ו3 פעמים ביום מנת שזיפים. כתבת לי להפסיק נוטרילון ar אך אם אפסיק הפליטות ימשיכו והילדה תצרח מצרבת ( מה שהיה לפני מתן נוטרילון), אך מצד שני איני יודעת אם העצירות וזה שהילדה לא מצליחה לעשות לבד ללא עזרתי תפגע בה. האם לנסות להפסיק נוטרילון למרות הרפלוקס? האם לא אחמיר את המצב? לתשובתך והצעת פיתרון אודה מאוד!! תודה רבה

הפסיקי כלכלת AR, אם התינוקת עולה במשקל הפליטות בדרך כלל לא מהוות בעיה רפואית. ובכל מקרה אם מקבלת זנטאק לא תהיה לה צרבת. גם מיץ השזיפים לא מתאים לתת בגיל זה וכפי שאת רואה זה לא ממש עוזר.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער