עצירות מגיל חצי שנה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

25/08/2015 | 15:12 | מאת: חיה

שלום וברכה יש לי ילדה בת שנתיים סובלת מעצירות מגיל חצי שנה מטופלת בנורמלקס ללא שינוי. לפני כחצי שנה היתה מאושפזת עם מים בברך ועלה חשש לדלקת פרקים או מעיים ערכנו בדיקת עיינים ויצא תקין עכשיו תוצאות בדיקת דם: ESR 10 Hematocrit 37.1 MCV-Mean Cell Volume 74 MPV-Mean Platelet Volume 10.4 Neutrophils % 17.7 Lymphocytes 68.6 אימונולוגיה C.R.P 0.5 mg/dl :קטן מ ASCA IgA 7.4 ASCA IgG 26 Atypical pANCA NEGATIVE

שלום חיה ראי תשובה ששלתחי בתגובה לשאלה קודמת ששלחת.

26/08/2015 | 08:40 | מאת: חיה

הי ד"ר תודה רבה על התגובה מקבלת נורמלקס חצי פקק בבוקר חצי פקק בערב בתוך בקבוק תמ"ל ויש יציאה כל יום מימית ניסיתי להוריד מעט מהמינון היה מיד שינוי לרעה. אנחנו לא במעקב אצל רופא פרקים היות ובביהח אמרו שכרגעזה מבחינתם משהו שקרה חד פעמי ורק אם זה יחזור יהי צורך בבירור מקיף. מה לגבי תוצאות בדיקות הדם??? ASCA IgG 26 יצא שלא בערכים התקינים האם זה לא מחשיד??? ESR יצא גבולילכיוון דלקת האם יש טעם להתקדם לקונולוסקופיה?? הרופאה טוענת שאין צורך.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער