חסימת מעיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

13/06/2015 | 20:33 | מאת: דינה

היי. רציתי לדעת אם בנפייבר יכול להוביל לחסימת מעיים, מכיוון שלקחתי כמות דיי גדולה היום כי חשבתי שזה יעזור ליציאות. אחרי זה ראיתי שנכתב באתר כלשהו שבלי שתיית כמות גדולה של מים, עלולה להיווצר חסימת מעיים. האם יש סכנה? תודה מראש.

זה סיבוך נדיר ויכול לקרות לאחר שימוש בכמות גדולה של סיבים ללא כמות מספקת של מים לאורך זמן. כשמדובר באופן חד פעמי אין סכנה. שתי יותר מים ביומיים הקרובים.

15/06/2015 | 23:33 | מאת: דנה

ממש תודה על העזרה. רק חשוב לי לדעת אם לוקחים כף בנפייבר אחת ביום (לפי האריזה) זה לא מסוכן, נכון? כי אני משתמשת בבנפייבר כבר כמה חודשים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער