החזרי ביטוח פלטינום של כללית במסגרת סל הריון

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

21/05/2012 | 20:30 | מאת: לירז

ד"ר פישמן שלום, הצטרפתי לביטוח פלטינום במאי 2011. נכנסתי להריון בספטמבר 2011. במהלך החודשים האחרונים ביצעתי בדיקות שונות אצל רופאים פרטיים, בידיעה שמגיעים לי החזרים מקופ"ח. בביטוח קיימת תקופת אכשרה של 9 חודשים, אולם הבנתי מכל חברותיי שגם בדיקות שביצעתי לפני תום 9 החודשים, אוכל לקבל בגינן החזר, שכן תביעת הכסף נעשית אחרי תקופה של מעל 9 חודשים. לצערי קיבלתי תשובה כי כל הבקשות להחזרים שהגשתי- נדחו, שכן הבדיקות בוצעו במהלך תקופה האכשרה. האם הקופה צודקת ואני זאת שהבנתי לא נכון את הדברים? תודה רבה מראש, והמשך ערב נפלא, לירז

21/05/2012 | 23:34 | מאת: תגובה

תקופת אכשרה של 9 חודשים, פירושה - מיום ההצטרפות לביטוח ועד תום 9 חודשים המבוטח אינו מכוסה בכל מקרה ביטוח שמתרחש לכל אורך התקופה הזאת. לא משנה מתי מגישים את התביעה. כי אם לא היה כך , הרי גם מי שהיה מבצע בדיקה יום אחרי ההצטרפות היה יכול להגיש תביעה לאחר 9 חודשים.... תאריך ביצוע הבדיקה הוא הקובע.

21/05/2012 | 23:36 | מאת: בהמשך

תנסי לבדוק אם מגיע לך משהו דרך מושלם זהב (המושלם הבסיסי הרגיל).

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד