קבלת החזר על טיפולים פסיכולוגיים בלי הפנית רופא

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

11/04/2012 | 10:50 | מאת: מיקה

שלום, בני קיבל הפניה לטיפולים פסיכולוגיים בשניידר. לאחר שטופל עלה הצורך לטפל גם בבתי ולא נתבקשתי להציג הפניה מרופא. עכשיו כשאני תובעת את "מושלם" הם דורשים הפניה זו. האם יש דרך לעקוף את העניין הרי בתי לא טופלה סתם ללא צורך, והטיפול קשור גם לטיפול של הבן (טיפול בחרדות שידוע "אופיין המדבק". אודה על תשובה, מירב

24/08/2012 | 18:41 | מאת: יעל

אני מטפלת בבעלי חולה אלצהיימר. כשבקרתי אצל הפסיכוגריאטר הוא אמר שעלי לקבל עזרה נפשית כי אני לפני התמוטטות נפשית. האם קופת חולים כללית משתתפת בהוצאות . פניתי דרך הרופא הפסיכוגריאטר, לרופאה מטפלת במצב שלי, ושאלתי כמה עולה ביקור אצלה, והיא אמרה 500 ש"ח לפגישה האם יש סיכוי שאקבל החזר.

אם בעלך חבר בביטוח המשלים יתכן ויש לו ביטוח סיעודי אם יש לו ביטוח סיעודי תוכלו כנראה לקבל פיצוי כספי בגין מצבו ואם אכן אילו הם פני הדברים תוכלי לממן מהםפיצוי את הטיפול שאת צריכה.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד