התייעצות + בדיקה אצל פרופסור בהדסה - שר"פ

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

27/03/2012 | 16:34 | מאת: ליאת

שלום רב, אני מעוניינת להגיע לפגישת התייעצות בהדסה ירושלים + בדיקה ספציפית שלא מבוצעת בבתי חולים השייכים לקופת חולים כללית אליה אני משויכת. יש לי פלטינום. רציתי לבדוק האם אני זכאית להחזר כספי עבור פגישת ההתייעצות ואם כן באיזה גובה. בהדסה ציינו כי מעבר לתשלום עבור ההתייעצות, עלי להביא טופס התחייבות עבור הבדיקה אותה אמור הפרופסור לבצע. מה הכוונה? טופס 17 רגיל? בעלות רגילה? האם במקרה שהבדיקה בה אני מעוניינת לא מבוצעת בשום בית חולים השייך לקופת חולים כללית, איני זכאית לפנות ולקבל החזר מלא על בדיקה המבוצעת במקום אחר. (הרי זה שירות שקופת החולים שלי לא יכולה לספק לי) תודה מראש על התשובות, ליאת

28/03/2012 | 18:44 | מאת: תגובה

לדעתי את צריכה לפנות למוקד 2700* בשלוחה של המושלם , ושם תוכלי לקבל את כל הפרטים. לפי הידוע לי יש לפחות שתי נקודות חשובות: האם הרופא שאתו את מבקשת להתייעץ נמצא ברשימת היועצים שמזכים בהחזר , או שאולי כל הרופאים בשר"פ הדסה נמצאים ברשימה - אם כן, ההחזר הוא בגובה 80 אחוז , אבל יש מקסימום של בערך 570 שקלים. לגבי הבדיקה הספציפית - השאלה היא אם היא בסל הבריאות בכלל ... אם כן, והיא מתבצעת בהדסה ולא במקום אחר שיש לקופת החולים הסדר, הרי סביר להניח שתקבלי התחייבות מקופת החולים., ללא בעיה.. אם לא, אז גם כאן יש מקרים מיוחדים שבהם מאשרים. בין היתר, רופא המשפחה אמור לעזור בכך.

30/03/2012 | 17:54 | מאת: ליאת

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד