מכבי מגן זהב

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

06/03/2012 | 06:21 | מאת: שיר

לפני כחודשיים נרשמתי לביטוח מגן זהב של מכבי. במעמד ההרשמה, כמו גם בחוברת ההסברה על הביטוחים נאמר/היה כתוב שבגילי (36) התשלום הוא 60 ש"ח לחודש. לפני כחודש נדהמתי לראות שירד לי 184 ש"ח על אותו ביטוח! כששאלתי איך זה הגיע לסכום הזה נאמר לי שמכיוון שאני חדשה, ירד לי סכום כפול על חודשיים ומהפעם הבאה אשלם מדי חודש בחודשו. כמו כן נאמר לי שהסכום הוא 65 ש"ח לחודש. אין לי מושג מה קרה שזה הגיע ל-65 וגם אני לא חזקה אמנם במתימטיקה אבל חשבון פשוט אומר לי שגם אם זה ככה, על חודשיים זה צריך לצאת 130 ש"ח ולא 184. עכשיו עבר עוד חודש ואני רואה שירד לי 115 ש"ח. איך סכום של 60-65 ש"ח לחודש הגיע ל-115 ש"ח? האם עוד מישהו נתקל בתופעה דומה? אשמח להסבר

06/03/2012 | 08:32 | מאת: שיר

מסתבר שהתשלום הנוסף הוא על שירותים נוספים שהשתמשתי בהם במהלך החודש, ללא קשר לביטוח המשלים.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד