מדרסים - מכבי מגן זהב

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

03/02/2012 | 14:24 | מאת: נטע

שלום, היום רופא אורטופד במכבי רשם לי מדרסים והפנה אותי למכון שעובד עם הקופה על מנת לרכשם. אני יודעת שיש השתתפות של הקופה גם בלי קשר לביטוח משלים אך האם העובדה שאני מבוטחת במגן זהב מזכה אותי בעוד הנחה או הטבה כלשהי בעניין?

04/02/2012 | 16:57 | מאת: נטע

בינתיים ביררתי את עניין הזכאות, מסתבר שהשתתפות הקופה מותנית בביטוח משלים. אך יש לציין שאני חדשה במכבי (ומן הסתם בביטוח המשלים) והבנתי שלצורך זכאות להחזר על מדרסים יש תקופת המתנה של 12 חודשים. השאלה שלי היא אם אני הולכת עכשיו לרכוש את המדרסים האם אהיה זכאית להחזר בעוד שנה? (בהנחה שאני מגיעה עם מרשם מהרופא ושומרת את הקבלה על רכישת המדרסים).

04/02/2012 | 19:09 | מאת: תגובה

אם תקופת האכשרה היא 12 חודשים מיום ההצטרפות למשלים של מכבי, ואם לא היה מבצע בקופה של ביטול תקופת אכשרה, הרי שהתאריך הקובע לזכאות להחזר הוא התאריך בה תרכשי את המדרסים. אחרת, אין שום משמעות לתקופת אכשרה.. כך לפי ההגיון

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד