טיפולי ivf

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

09/01/2012 | 12:22 | מאת: lena25

אני מבוטחת כללית פלטינום. הרופא שלי לא עובד עם כללית . השאלות שלי הם: 1.האם מגיע לי החזר על השבחת זרע/ מיקרומניפולציה כשאני עושה את זה במעבדה פרטית.? 2.אני אמורה להיתאשפז באסותא בראשון לציון לשאיבת בציות האם גם מגיע לי החזר ? ב2800* לא ממש יודעים לעזור לי בכל העניינים האילו תודה על ההתיחסות!

09/01/2012 | 15:45 | מאת: תגובה

לדעתי - את צריכה לשלוח בדואר או בפקס מכתב מסודר ובו פירוט כל מה שאת מתכוונת לעשות, אצל איזה רופא, באיזה בית חולים וכד', ולבקש מהם פירוט כל הזכויות המגיעות לך. תשאלי במוקד 2700* מה הכתובת או מס' הפקס למשלוח מכתב כזה, זה הרבה יותר מסודר מאשר תשובה בעל-פה. בנוסף תעייני בתקנון הפלטינום שבאתר של הכללית, וזה יכול לעזור לך להבין את הזכויות המגיעות לך.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד