החזר על ניתוח מכללית מושלם

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

02/11/2011 | 12:33 | מאת: איציק

התברר שעלי לעבור ניתוח ביד, ואינני מצליח לקבל מהמוקד שלהם מידע ברור שיאפשר לי להשוות בין ההחזר שאקבל מכללית מושלם אם אבצע זאת אצל הרופא שלי שאינו בהסדר איתם, לבין ניתוח אצל מנתח בהסדר. ניסיתי להוריד את התקנון שלהם, אבל שם מפנים לרשימת ניתוחים ומחיר ניתוח, שאי אפשר למצוא אותם בשום מקום. אולי תוכל להאיר את עיני?

03/11/2011 | 21:55 | מאת: לאיציק

בעניין הניתוח ביד: מנסיוני האישי זה מתנהל כך: אם המנתח אינו בהסדר עם המושלם של הכללית, מקבלים פיצוי קטן שהוא אחוז מסויים ממה שהם משלמים בממוצע למנתח שלהם . זאת לאחר שהמבוטח משלם למנתח ולבית החולים בו מתבצע הניתוח, ושולח קבלות מקוריות למחלקת תביעות של המושלם. כאשר המנתח , יש לו הסדר עם המושלם, הם משלמים את מרבית הכסף ישירות למנתח, ומחייבים את המבוטח בהשתתפות עצמית. כדי לקבל תשובה מדוייקת, במספרים, צריך לשלוח למחלקת תביעות של הכללית את ההמלצה לביצוע הניתוח ואת שם המנתח שבחרת ומקום הניתוח בו הוא יתבצע. תבקש שיכתבו לך מהן זכויותיך במקרה כזה ., ולחילופין - מהן זכויותיך אם תחליט לבצע את הניתוח אצל רופא בהסדר אתם. נכון שבד"כ הם מסבירים גם בטלפון, אבל , לדעתי, בכל מקרה חשוב שזה יהיה בכתב. במוקד הם גם מסבירים אם יש צורך לשלוח מסמכים נוספים.פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד