הקפאת ביטוח משלים

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

19/09/2011 | 17:41 | מאת: אני

רציתי לברר לגבי הקפאת מגן זהב ותחילה אקדים את הרקע: בזמנו הייתי מבוטח במגן זהב מספר שנים ללא שניצלתי את הזכויות, ולאחר מכן הפסקתי את החברות. לפני 7 חודשים חזרתי להיות מבוטח שם - ומאחר ובזמנו כשהייתי מבוטח שם לא ניצלתי זכויות, אישרו לי במכבי כעת זכאות להטבות באופן מיידי וללא תקופת המתנה. בהתאם לכך ניצלתי לאחרונה את הזכאות לצורך ייעוץ אצל רופא פרטי. השאלה שלי היא: אני עומד ליסוע לחו"ל לכמה חודשים, ואני רוצה להקפיא את הביטוח - האם זה אפשרי?או שבגלל שניצלתי זכויות וכו' אני צריך להמתין שנה מתחילת הביטוח? תודה

אין דרך להקפיא את הביטוח המשלים אם תבטל תדרש לתקופות המתנה חדשות כאשר תצטרף מחדש

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד