החזר על ניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

06/09/2011 | 03:19 | מאת: a.s

עברתי ניתוח להוצאת גידול בגזע המוח בבי"ח, הייתי מאושפזת סה"כ 6 ימים (יום לפני הניתוח, ניתוח, ו עוד 4 ימים לאחר הניתוח, שוחררתי עם מכתב שחרור זמני-לא ברור לי מה המשמעות) כ 4 ימים לאחר הניתוח חזרתי למיון לקבלת עזרה) יש לי ביטוח מושלם וביטוח פרטי, האם ישנם החזרים כספיים? ולפי מה הם נקבעים? אודה לך אם תצליח לעשות לי קצת סדר. תודה ויום נפלא

08/09/2011 | 09:51 | מאת: תגובה

לגבי ביטוח רפואי פרטי - תלוי אלו החזרים נכללים בביטוח על פי הפוליסה. יש ביטוחים פרטיים לפיהם ניתן פיצוי מסויים כאשר עוברים ניתוח בבית חולים ציבורי. במושלם (של הכללית) יש החזרים רק על ביצוע ניתוח בבית חולים פרטי, כל מקרה לגופו.. ייתכן שיש החזרים על שירות של שמירה פרטית של אחות, או שיקום לאחר ניתוח, אבל את זה צריך לברר במושלם של הקופה שלך.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד