החזר כספי לחולה סיעודי

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

26/07/2011 | 09:03 | מאת: ורדה

שלום, בן 75 שנים. חבר קופ"ח כללית. מגיל 71 עד 73 עם גימלת סיעוד ועובד סיעודי זר. מגיל 73.5 למשך שנה וחצי מאושפז בחולה סיעודי מורכב ב"בבית בלב".(ללא עובד סיעודי זר) . האם זכאי להחזרים כספיים לפי הביטוחים המשוייכים לקופת החולים ? ב. למי צריך לפנות בהקשר זה ? בתודה

27/07/2011 | 14:18 | מאת: הכללית

שלום ורדה, בכל הנוגע לבירור אודות החזרים כספיים, אשמח להפנות אותך לנציג/ת כללית מושלם. אנא חייגי לטלפון 2700* שלוחה 2 לאחר בחירת השפה, ונציג של כללית ינסה להעניק לך את כל המידע הרלוונטי. רק בריאות, קרן, נציגת כללית

צריך לראות את הביטוחים תוכל לצור איתי קשר במייל [email protected] ואשמח לסייע

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד