הורמון גדילה מסלול 29ג'

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

14/06/2011 | 13:43 | מאת: מירב

שלום רב, הבן שלי בן 10, ונמצא במעקב מגיל 3 אצל פרופ' פיליפ לפני שבוע החליט פרופ' פיליפ יש לתת לבן שלי הורמון גדילה במסלול 29ג'. כאשר התקשרתי לברר את עלות קניית ההורמון במסלול זה (ישלנו כללית מושלם)אף אחד מהנציגות לא ידעה לומר לי מהי העלות האמיתית, הם אמרו לי זה נע בין 70-520 ש"ח, כששאלתי אותה האם זה לזריקה?לכמות חודשית?לכמות שבועית? היא לא ידעה לומר לי. האם תוכל לומר לי ההורמון גדילה שאני קונה כמה יעלה לי לממן אותו במסלול 29ג',מה ההחזר מהמושלם? ולכמה מספיק ההורמון , לשבוע?חודש? או שמה העלות היא למנה אחת. אודה לך מראש על תשובתך. מירב

אני באמת לא יודע לתת לך תשובה לגבי עלויות בכל בית מרקחת תוכלי לקבל תשובה אני מניח

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד