ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

30/03/2011 | 23:17 | מאת: אלמונית

אני בת 40 לאחר 3 ניתוחים קיסריים, הריון אחד תאומים,כיום נותרה בטן "נופלת" כומו סינר שגם לאחר דיאטה אינה נעלמת ,סובלת מבלטי דיסק צוואריים וכן בעמ"ש מותני,הצרות בתעלה בחוליות צוואר,בעיה בתפקוד של ורידים ברגל ימין,האם ניתן לקבל ניתוח מתיחת בטן על חשבון קופת חולים כללית ולא באופן פרטי?

14/09/2013 | 23:35 | מאת: סלילה יסמין

שלום אני יסמין אני מעונינת לעסות מתיחת בטן אני אחרי ניתוח כיסור כיבה בישלי שלוש ילדים והם גם אחרי ניתוחם בישלי בטן ואני סובלת מכיבי גב תודה

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד