ניתוח בחו"ל עקב ניסיון

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

27/12/2010 | 06:26 | מאת: שרון

בעלי אובחן כסובל מסרטן הפרוסטטה לאחרונה-הוא בן 58 -ברצוננו לנסוע לארה"ב לעשות ניתוח רובוטיקה-כדוגמת אהוד אולמרט-עקב הנסיון הרב שיש להם. יש לנו ביטוח משלים במכבי וזהב וביטוח פרטי בהראל דרך המשטרה-מה עלינו לעשות לקבל אישור למימון-תודה

לפנות לחברת הביטוח אני מניח שבסבירות גבוהה יאשרו את הפעולה אם תתקלו בקושי תוכלי להתייעץ איתי

14/02/2011 | 17:46 | מאת: Wolff

יש בארצה"ב רופא גדול SAMADI אם אתה צריך עזרה להגיע אליו תתקשר אלי [email protected]

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד