תנאי פוליסה והחזרים כספיים.

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

25/12/2010 | 11:03 | מאת: ענת

אבקש לדעת באם כמבוטחת בכללית מושלם אני זכאית להחזר כספי בגין משקפי ראיה. כמו כן, לפי מיטב ידיעתי, אני יכולה להעזר בייעוץ רופא מומחה כ 3 פעמים בשנה עם החזרים כספיים. מה שאני לא יודעת איך זה נמדד - מחודש ינואר עד חודש ינואר הבא אחריו, או ממועד הייעוץ הראשון שקיבלתי לשנה השוטפת. דבר נוסף, איך אפשר לקבל את החוברת התנאים של הפוליסה בכתוב.

25/12/2010 | 19:23 | מאת: חיפאית

היי, כמבוטחת בכללית, לפי הידוע לי - החזר או השתתפות חלקית עבור עדשות מגע (לגבי משקפיים אינני בטוחה) אפשר לקבל רק לבעיה/יות מסויימת. אני מניחה שכל רופא עיניים (ואופטומטריסט) בקופה ידע לומר לך. כמו כן אפשר לשאול נציג של המושלם במוקד 2700*. ייעוץ אצל מומחה : זה נמדד מ-1 בינואר ועד ל-31 בדצמבר . צריך לוודא במוקד של המושלם אם הרופא שאת מבקשת להתייעץ עמו, נמצא ברשימה של הרופאים היועצים . לא כל מומחה נמצא ברשימה זו. במוקד את יכולה לבקש שישלחו לך את החוברת עם התקנון של המושלם. גם באינטרנט, באתר של הכללית, אפשר לקרוא. מכיוון שייתכנו שינויים בתקנון, כדאי תמיד לקבל את המידע העדכני מנציג של המושלם.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד