ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

20/12/2010 | 20:19 | מאת: דורון

נבדקתי ע"י רופא כירורג בבי"ח יוספטל ואני נדרש לעבור ניתוח עקב בקע מפשעתי משמאל. איני מעוניין לעבור את הניתוח ביוספטל אלא בבי"ח אסותא אצל רופא מומחה.מה התהליך? מאיפה אני מקבל תשובות לשאלות ועם מי לדבר? האם זה אפשרי במסגרת הביטוח המושלם / פלטינום? תודה

21/12/2010 | 10:52 | מאת: מאיה יעקוביאן

דורון שלום, ניתן לבצע ניתוחים פרטיים במסגרת הביטוח המשלים. מבוטחי כללית פלטינום, נדרשים לשלם השתתפות עצמית מופחתת (ביחס למבוטחי כללית מושלם). אני ממליצה לך לפנות למוקד של קופ"ח כללית בטל' 2700* ולברר את זכאותך בעניין הניתוח ובעניין הטיסות מאילת למרכז ובחזרה. בהצלחה בניתוח. לרשותך תמיד

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד