החזר עבור ניתוח פרטי בבית חולים פרטי

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

05/12/2010 | 21:43 | מאת: שרון

אני מבוטחת במגן זהב. אני אמורה לעבור ניתוח עיניים פרטי בבית חולים פרטי. לפני 3 חודשים ביקשתי וקיבלתי אישור לניתוח ממכבי מגן. בסעיף "אישפוז פרטי" אושר לי סך של 2,357 ש"ח. מכיוון שהניתוח לא התבצע במועד ופג תוקף האישור שקיבלתי, ביקשתי אישור מחודש לניתוח - הסכום שאושר לי כעת הינו 2,007 ש"ח. פער של 350 ש"ח פחות. בתשובה לשאלתי מדוע הסכום נמוך יותר נאמר לי שהסכומים נקבעים אחת לרבעון וכי כעת הסכום להחזר ירד. שאלתי - על פי איזה מדד נקבעים הסכומים להחזר, והאם הגיוני שהסכום להחזר כעת הינו נמוך יותר. תודה לתשובתך.

אני לא יודע על פי איזה מדד נקבעת ההשתתפות העצמית למרות שזו שאלה מענינית אני מציע שתבקשי לקבל הסבר מהקופה ואם לא תצליחי אז מנציב תלונות הציבור במשרד הבריאות ואשמח אם תעדכני אותנו בפורום בתשובה

06/12/2010 | 09:09 | מאת: שרון

תודה רבה על התשובה! במידה ואצליח לקבל תשובה אעדכן.

18/02/2011 | 00:24 | מאת: שרון

על פי התשובה שהתקבלה ממכבי - אחת ל-3 חודשים נעשה עדכון ההסכמים עם בתי חולים בהסכם. מכיוון שעברו יותר מ-3 חודשים מאז האישור הראשון שניתן לי התשלום מתבצע על פי ההסכם החדש.ועל פי ההסכם החדש עם בתי החולים הסכום ירד.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד