חוות דעת מומחה

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

11/11/2010 | 10:58 | מאת: אמיר כהן

שלום רב כמה פעמים בשנה ניתן לפנות לרופא מומחה פרטי ולקבל על כך החזר? מה גובה ההחזר? תודה מראש, אמיר

11/11/2010 | 11:00 | מאת: אמיר כהן

12/11/2010 | 16:18 | מאת: חיפאית

בתקנון של פלטינום אין איזכור לייעוץ אצל רופא מומחה פרטי, הפלטינום כולל את הכתוב כאן : http://www.clalit.co.il/HE-IL/Mushlam/platinum/ בתקנון של מושלם זהב, בעמוד 11, בכותרת "פירוט השירותים הרפואיים", רשומים הפרטים אודות התייעצויות עם רופא מומחה פרטי - 3 התייעצויות בשנה , פלוס התייעצות נוספת לאישה בהריון. מנסיוני - לפני שניגשים לייעוץ אצל מומחה פרטי, צריך לברר במוקד 2700* האם אותו מומחה נמצא אצלם ברשימה של הרופאים , שהמבוטח זכאי לקבל החזר חלקי לייעוץ . http://www.clalit.co.il/NR/rdonlyres/A2E37BA9-B14E-4A12-AD6F-9FF7E003E779/0/takanon2010.pdf בכל מקרה של ספק כדאי להרים טלפון למוקד ולבקש נציג של המושלם.

13/05/2012 | 19:52 | מאת: חיו

יש לי בעיות כתפיים חמורות רציתי לדעת אם יש השתתפות בעלויות הטיפול אבקש תשובה במיל תודה

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד