ביטוח משלים ומעבר קופת חולים - דחוף

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

01/11/2010 | 17:38 | מאת: מיטל

אימי בת 56 עם בעיות לב. כבר תקופה ארוכה אינה מרוצה מהשירות שהיא מקבלת מקופת חולים כללית. כרגע אני מבררת עבורה פרטים בכדי להעביר אותה קופה. אני מעוניינת להעביר אותה לקופת חולים לאומית ושאלתי היא האם יכולים לעשות בעיות במעבר או האם היא יכולה להפסיד זכויות שמגיעות לה בהקשר לביטוח משלים (כרגע יש לה כללית מושלם)? תודה מיטל

מעבר מקופה לקופה הוא חופשי את צריכה להבטיח שכאשר תבעברו ללאומית היא לא תחוייב לתקופות המתנה חדשות בביטוח המשלים זה מקובל רק צריך לבקש

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד