תרפיה באומנות למבוגרים

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

27/05/2010 | 00:02 | מאת: ליאורה

אני בת 50 ולאחרונה סובלת מלחצים.הייתי מעוניינת בטיפול בריפוי באומנות .יש לי בריאות מושלם .האם ישנם מרפאים באומנות העובדים עם כללית מושלם.מה זכויותי? כיצד פונים ? היכן אוכל לראות את רשימת המטפלים.

31/05/2010 | 16:23 | מאת: חיפאית

מכיוון שלא קיבלת תשובה בינתיים.. אני מציעה לך להתקשר למוקד 2700* להגיע לנציג של המושלם ולברר אצלו אם טיפול כזה ניתן לעשות דרך המושלם, ואם כן , לקבל ממנו את כל הפרטים.

14/06/2010 | 15:55 | מאת: אלון האס

שימו לב, שאף אחד לא קפץ על המציאה... לפני מספר שנים בדקתי את החוזה שאתם מציעים לתרפיסטים באומנות. אני החלטתי לא להצטרף... לפי כמות התגובות - אני מבין שאני לא היחיד. תבדקו טוב את החוזים שלכם - יש היום למעלה מ 3000 תרפיסטים באומנות, זה שאף אחד לא מגיב מעיד לדעתי על מיעוט המטפלים שמוכנים לעבוד בתנאים שאתם מציעים.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד