אשפוז בסיעוד מורכב

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

16/12/2014 | 19:02 | מאת: דניאל

שלום חולה סיעודי שהיה מאושפז בבית אבות במחלקה סיעודית, לפני מספר חודשים התאשפז בבית חולים עקב דלקת ריאות קשה וספסיס, אשפוז שנמשך כמה חודשים, לאחר מכן הועבר למחלקה לסיעוד מורכב עקב פצע לחץ שהתפתח באשפוז. מבוטח במאוחדת בביטוח עדיף, כך ש- 60 יום ראשונים ללא השתתפות עצמית, כעת מתקרב מועד סיום ה - 60 יום. הבנתי שהמחיר הוא 120 ש"ח ליום, האם ניתן לקבל פטור מתשלום זה? את האשפוז בבית אבות מימן משרד הבריאות עקב אי יכולת כלכלית של המשפחה לשלם, וכאן בסיעוד מורכב אנו נדרשים לשלם 3600 לחודש לקופ"ח מכסף שאין. מה ניתן לעשות בעניין? תודה

18/12/2014 | 00:44 | מאת: חיפאית

דניאל, ציטוט מהאתר של האגודה לזכויות החולה: " הקופות נותנות הנחות למטופלים שמצבם הכלכלי אינו מאפשר לכסות את עלויות התשלום בגין ההשתתפות העצמית – פרטים בסניפי הקופה." הפרטים בעמוד זה: http://www.patients-rights.org/complex_nursing.html

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד