בחירת ביטוח משלים

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

14/10/2013 | 08:12 | מאת: roni54345

שלום רב אנחנובני 38 ו-44 ולנו ארבעה ילדים בגילאים : 3,5,9,11 שנים. עזבנו את קופ"ח מאוחדת לכללית ואנחנו אמורים להתחיל ב- 1/11/13 . עכשיו אנחנו צריכים לבחור מסלול ביטוח רפואיואנחנו לא מוצאים לא את הידיים ולא את הרגליים .נאמר לנו שעד גיל 12 מספיק שילדים יהיה " משלים" בסיסי ולנו ההורים לעשות " פלטיניום " - האם זה נכון ? מה בנוגע לביטוח סיעודי? צריך או לא צריך ? האם יש טבלת השוואה מסודרת מה מקבלים בביטוח רגיל, מה מקבלים בביטוח מולם ומה מקבלים בביטוח פלטינום - אני מתכוון לטבלת השוואה מסודרת וברורה . נק' נוספת- לאישתי יש ביטוח " ניתוחית פלוס" של חברת הראל . ברצוני לדעת איזה ביטוח משלים היא צריכה לבחור על מנת שלא יהיה כפל ביטוח . תודה מראש רוני

אני חושב שהכי טוב שתתייעצו עם סוכם ביטוח מקצועי

16/10/2013 | 20:22 | מאת: תגובה

שלום, על סמך ידע והתנסות אישיים בלבד: באתר של קופ"ח כללית אתם יכולים לעיין בתקנון של מושלם זהב (המושלם הבסיסי) ובתקנון של מושלם פלטינום. קחו בחשבון שמה שכתוב נכון לעכשיו , אבל יכול להשתנות לטובה או לרעה בכל עת. זה לא ביטוח במלוא המשמעות, אלא חבילה של שרותי בריאות נוספים, מעבר לסל הבריאות שיש לכולם. לדעתי, מה שאמרו לכם לגבי עד גיל 12 ומעבר לו- אין דבר כזה 'נכון' או 'לא נכון'. כל אחד בוחר ושוקל מה שמתאים לו, אם בכלל הוא מעוניין בשרותים הללו, וכמה הוא מוכן להשקיע בשביל לקבל שרותים נוספים. ביטוח בריאות פרטי בחברת ביטוח זה משהו אחר. שם זה חוזה (יש פוליסה) בינך לבין החברה ,ואתה יכול לבחור איזה מסלול ביטוח מתאים לך . (בביטוחים קבוצתיים זה קצת אחרת..) ייתכן שיהיו סעיפים דומים / מקבילים במושלם כלשהו ובביטוח פרטי, אבל זה לא תמיד ממש "כפל ביטוח", ואסביר: למשל כשאתה מבקש ומתעקש להתייעץ עם רופא מומחה מסויים מחוץ לקופת החולים - לעיתים הוא נמצא ברשימת היועצים של חב' הביטוח בלבד , ולא נמצא ברשימת היועצים של המושלם. לפעמים זה ההיפך.. וזו דוגמה אחת קטנה בלבד.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד