השתתפות במימון סקסנדה

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

09/09/2019 | 15:31 | מאת: ריקי

היי יש לי סכרת סוג 2 מזה 10.5 שנים אני משלמת ביטוח מושלם משנת 99 הייתי בקריטריונים של השמנת יתר לפני חצי שנה מכיוון שלא הוצעה לי אופציה כזאת דרך המרפאה ניגשתי למרפאה לטיפול בהשמנה ושם התחלתי טיפול עם זריקת סקסנדה שמטפלת גם בהשמנה וגם באיזון רמות הסוכר היום אחרי חצי שנה ירדתי 10 קילו במשקל ורמות הסוכר התאזנו בכדי להמשיך לשמור על הרמה הזאת אני נאלצת כבר חצי שנה לשלם 1200 שח לחודש על הזריקה הנ"ל הגשתי בקשה דרך המרפאה להשתתפות בתרופהוסורבתי פעמיים כיוון שאני כבר לא בקריטונים של השמנת יתר...למרות ששלחתי מסמכים שהראו שהטיפול התחיל בזמן של השמנת יתר כיצד ניתן לתבוע בצורה אחרת את ההחזר או השתתפות עתידית בתרופה מציינת שוב אני במושלם זהב פלטינום משנת 99

מה השאלה?

09/09/2019 | 17:20 | מאת: ריקי

כיצד ניתן לתבוע בצורה אחרת את ההחזר או השתתפות עתידית בתרופה מציינת שוב אני במושלם זהב פלטינום משנת 99 זאת השאלה

תנסי לפנות לוועדת לחריגים

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד