האם ניתן לקבל החזר על טיפול פסיכולוגי מכללית מושלם

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

19/07/2013 | 15:31 | מאת: אישה

האם לכללית מושלם יש אפשרות לקבל החזר על טיפול פסיכולוגי פרטי אצל מישהי שהיא לא בהסדר עם הקופה? אני צריכה פסיכולוגית ספיציפית והיא לא בהסדר. האם אוכל לקבל החזר כלשהו? האם בפלטינום יש אפשרות כזאת? (כי אז אולי אצטרף) האם יש קופת חולים שכן מאפשרת דבר כזה? או אולי אתה יודע אם להסתדרות המורים יש איזו אפשרות כזו על ידי ביטוח מסויים או משהו כזה? (סתם עלתה לי מחשבה) תודה רבה אני באמצע טיפול וזה הפך מאוד יקר וזקוקה לעזרה במימון.

אני חושב שלא אבל הכי טוב לבדוק מול המוקד של כללית מושלם אני גם לא חושב שיש לזה פתרון בפוליסת הבריאות של המורים

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד