אישרור ימי מחלה

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

18/07/2013 | 11:16 | מאת: אריה

היי, תלמידה נפצעה במסגרת ביה"ס, מבוטחת ע"י "כלל ביטוח" ( באמצעות ביטוח תאונות תלמידים של חב' עינבל) , נעדרה 22 ימים , באישור רופאת הילדים. חב' הביטוח עומדת על כך שהרופא אורטופד יאשרר את ימי המחלה הללו מאחר וההגדרה בפוליסה, שהיא הרלוונטית, לעניין אי כושר זמני:"נכות זמנית" תקופת אי כושר פיזי אשר כתוצאה ממנה יהיה הנפגע על פי אישוררופא מומחה בתחום הפגיעה או מוסד רפואי מוכר שאושפז או טופל הנפגע, רתוק למיטתו או לביתו או למוסד רפואי (להלן "תקופת אי כושר פיזי , ") אשר עקב כ‑ היה עליו להעדר מהמוסד החינוכי ". הרופא האורטופד מטעם הכללית, מסכים בע"פ לימי המחלה שניתנו ע"י רופאת הילדים אך אינו מוכן לאשרר בכתב את ימי המחלה , הוא אינו רואה עצמו סמכות -על מעל רופאת הילדים ובטח לא יפגע בה קולגיאלית. מה עושים ?

קשה להתייחס בלי לדעת פרטים אם תרצי תעבירי לי פרטים נוספים ואנסה לייעץ

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד