אדנו וירוס

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

06/03/2013 | 15:28 | מאת: סיני

במהלך שהותי בהודו נדבקתי באדנו וירוס בצורה מאוד חריפה , מספר חודשים אחר חזרתי לארץ עדיין יש נקודות לבנות רבות . רופא העיניים איתו התייעצתי וטופלתי בטיפות עיניים אמר שאני מהחמישה אחוזים שחוטפים את הוירוס ברמה שכזו ועד פגיעה שכזו בקרנית העין. מהי פרוצדורת התביעה ? האם יש לתביעתי סיכוי מאחר שעל פי הבנתי אין זו מחלה גיאוגרפית. מה עליי לעשות ( כמובן הייתי מבוטחת בהראל)

אני לא לגמרי מבין את מי את רוצה לתבוע ועל מה איזה ביטוח היה לך?

06/03/2013 | 16:06 | מאת: סיני

שלום ד"ר אודי פרישמן. הייתי מבוטחת בביטוח הראל. האם יש עילה לתביעה . הרי את הוירוס הזה קיבלתי בזמן שהותי בחול.

אם זו פוליסת נסיעות לחו"ל אז הם משלמים רק אם היו הוצאות בפועל אם זו לא פוליסת נסיעות לחו"ל אז צריך לתבוע מישהו שאחראי לנזק שנגרם לך- אני לא רואה אחד כזה

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד