החזר בגין בדיקות הריון

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

12/01/2013 | 21:01 | מאת: אלונה

שלום רב , אני אחרי בצוע בדיקת השקיפות העורפית באופן פרטי ובעתיד אעשה כמובן גם את הסקירה המוקדמת והמאוחרת בפרטי . העלויות כמובן לא זולות , 350 ש"ח עלתה לי השקיפות , וכל סקירה תעלה 1000 ש"ח . בעיקרון יש לי כיסוי מכבי מגן בקופת החולים וביטוח בריאות פרטי בפניקס . ורציתי לשאול אם מקבלים החזר מלא על כל הבדיקות או רק על חלק מהבדיקות ? ואם כדאי דרך הביטוח הפרטי או דרך מכבי ? תודה רבה :)

גובה הכיסוי משתנה בכל ביטוח - אבל בדרך כלל הוא לא מלא ולכן כדי לתבוע גם את הביטוח וגם את הקופה

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד