כללית מושלם

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

19/10/2012 | 01:14 | מאת: רונן

שלום 1.רציתי לדעת האם לפי ראות עיניך כללית מושלם זהב+ ביטוח בריאות פרטי מכסה אותי לגמרי? או שעדיף כללית מושלם פלינום+ ביטוח פרטי. 2. מה התוספות של פלטינום על מושלם זהב?

20/10/2012 | 11:21 | מאת: תגובה

שלום, (אני מבוטחת בכללית, כך שזה ידע אישי בלבד, גם על סמך נסיון ..) באתר של הכללית יש את תקנון מושלם זהב ואת תקנון מושלם פלטינום, שם אתה יכול לראות את כל מה שיש בפלטינום בנוסף על מה שיש במושלם זהב. הרי הפלטינום הוא בנוסף למושלם זהב ולא במקומו. הפלטינום הוא רובד שני למושלם זהב. תקנון מושלם זהב- https://mushlam.clalit.co.il/form/gold.pdf תקנון מושלם פלטינום - https://mushlam.clalit.co.il/form/platinum.pdf לשאלה 1 - אני חושבת שאין שום ביטוח שמכסה ממש הכול. ודוגמה אחת: יש מנתחים שאין להם הסכם עם אף חברת ביטוח וגם עם אף אחת מקופות החולים. הם מנתחים רק באופן פרטי לגמרי, ואז , לרוב, ההחזר שמקבלים מהקופה ומחברת הביטוח הינו חלקי בלבד. אבל כל מקרה לגופו, תלוי כמה עולה הניתוח, ומה המקסימום שאפשר לקבל. כל ביטוח בחברת ביטוח , יש לו את התנאים והזכאויות שלו. בנוסף, יש טיפולים שאינם בסל הבריאות, וגם המושלם לא מכסה, ובחברות הביטוח - זה תלוי מה כתוב בפוליסה.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד