תלונה נגד ביה"ח אסותא

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

09/10/2012 | 00:13 | מאת: חני עבדת

שלום, לאחר ניתוח של בעלי, ביה"ח דרש וחייב תוספת תשלום בגין הניתוח בטענה שהוא עבר ניתוח "שונה". במנתח שולל טענה זו ויש לי הוכחות של האבחנה לפני ואחרי הניתוח. פניתי למשרד הבריאות ולנציב תלונות הציבור במכבי שרותי בריאות - כרגע ללא מענה מצידם. למי עוד אפשר לפנות? תודה מראש חני

אם הניתוח נעשה במסגרת ציבורית או פרטית? מה ענו לך ממשרד הבריאות?

09/10/2012 | 09:37 | מאת: חני עבדת

הניתוח בוצע במסגרת ציבורית כאשר קיבלנו כחודש לפני התחייבות מאסותא לגבי החזרים והשתתפות עצמית. העברתי בסוף חודש אוגוסט תלונה למשרד הבריאות אך טרם קיבלתי מענה מלבד תשובה שהעניין בטיפול. ההוכחות שבידי הן דו"ח סיכום שהרופא מילא עם האבחנה לפני הניתוח ובו הוא מציין את סוג הניתוח הנדרש וכמו כן, יש בידי את דו"ח הסיכום של הניתוח בו הוא מציין את הניתוח שהוא ביצע. יש זהות בין 2 האבחנות. למרות כל זאת אסותא חייבה אותנו ב- 1967 ש"ח נוספים מעבר להתחייבות בגין הסיבה שבעלי עבר ניתוח שונה.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד