הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

23/07/2012 | 18:54 | מאת: רונית

שלום !!!! עד לפני כשנתיים עברתי טיפולי IVF ללא הצלחה להרות. לצורך העניין 4 מחזורי טיפול. בתקופה בה הייתי נשואה. נכון להיום אני גרושה בת 36 ומאוד רוצה לקבל פרטים לגבי התהליך וההשתתפות של הקופה שאני שייכת אליה. אשמח לפרטים. בברכה רונית

אני חושב שהדרך הנכונה ביותר לקבל פרטים היא לפנות לקופה חלק מהשירות אמור להיות מכוסה במסגרת סל הבריאות חלקו בביטוח המשלים מדובר בטיפול מורכב, ישנם כמה אופציות והמידע האמין ביותרינתן בקופה עצמה בהצלחה

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד