ביטוח מקיף לטיול לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

02/07/2012 | 18:07 | מאת: לי

אני לפני טיול לחודש לארה"ב. אשמח לעצתכם בנוגע לביטוח. שיכיל: מטען, רפואי כולל אמבולנס מעופף, וכן ביטוח ביטול. הביטול חשוב במיוחד. יש לי אב בן 78. אם יחלה או משהו כזה, אבטל את השתתפותי בטיול, או אחזור באמצע. מישהו יודע להמליץ לי על ביטוח טוב לעניין זה? תודה רבה מראש.

כל הביטוחים מציעים את מה שאתה צריך אתה רק צריך לבקש את הכיסויים הללו ולוודא שהם נכללו בביטוח שרכשת - הבדלים עשויים להיות בפרמיות שתידרש לשלם

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד