תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/04/2010 | 11:42 | מאת: מני

שלום קיבלתי את תוצאות הבדיקה לא ברור לי כמה חמור מצבי gleason score 3+3=6 present in one core.30%of total volume multipel tan tissue fragment measuring in aggregate 0.6X0.1X0.1cm 1.0X0.1X0.1cm

22/04/2010 | 06:11 | מאת: ד"ר אילן גרינולד

התשובה ההיסטולוגית נותנת לך מידע לגבי סוג ברקמה, במקרה שלך מדובר בסרטן ערמונית ולא ערמונית שפירה, ונותנת לך את מידת האלימות של התאים, המרה שלך מידת אלימות נמוכה. היות ומדובר בסרטן ערמונית שאופיו גידול עם מהלך איטי מאד, טיפול בזמן משמעותו ריפוי מלא מהמחלה. לכן עליך לפנות לאורולוג ולעבור בירור מלא של מצבך כדי להעריך את שלב הגידול (אתה ככל הנראה בשלב התחלתי ביותר ומצבך מצויין) ולקבל את הטיפול המתאים ביותר.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת