למה כואב .?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

25/06/2015 | 08:39 | מאת: ראובן

אני קורה את הפורום הזה ואת הפורום של אורולוגיה ומה שאני מבין שנוצרות הרבה בעיות לאנשים כולל צעירים לאחר הסרת הקטטר.כמו בעיות זיקפה .שתן מדמם.כאבים בקצה הפין.לפעמים זה נראה יותר נזק מעזרה רפואית.הטיפול שאחרי הטיפול גדול.במיוחד בנושא המין. אשמח לקבל את תשובתך.

שלום רב, לא ממש הבנתי ממה שכתבת מה שאלתך. אם יש צורך בקטטר לעיתים החדרתו וגם הסרתו יכולות להיות מעט לא נעימות. לרוב תלונות אלו חולפות תוך מס' ימים. לעיתים יש הכרח בשימוש בקטטר לצורך ריקון השלפוחית. אם יש הפרעות בתפקוד המיני יש לפנות לבדיקת אורולוג לקבלת טיפול

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת