כאבים בשק האשכים

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

16/06/2015 | 18:08 | מאת: גל

שלום, אני יודע שהפורום עוסק בבעיות ערמונית אבל פשוט הוא פעיל ואני רוצה תשובה מהירה אז אשמח אם תוכלי לעזור לי. אני בן 17,לפני יומיים החל לי כאב באזור של שק האשכים שאני לא מצליח לאתר בדיוק מהיכן הוא מגיע. הכאב הוא לא חמור אמנם אבל חד כמו דקירות כאלה כל כמה רגעים ומאוד מציק. בכל זאת,אם אני צריך לשער,הייתי אומר שהכאב הוא מהחלק העליון של שק האשכים. אבל שוב,זה לא ממוקד. האם יתכן ומדובר בכאב זמני שיחלוף? כי לבקש עכשיו מההורים שלי ללכת לאורולוג בגלל זה זה נורא מביך. כמה זמן עליי לתת לכאב לנסות לעבור מעצמו עד שאני פונה בכל זאת לאורולוג?

שלום לך, כפי שאמרת- זהו פורום לבעיות בערמונית, ובלי קשר:אי אפשר לתת לך טיפול דרך פורום אינטרנטי. אם כאב האשכים מציק לך- חשוב מאוד שתיבדק בהקדם האפשרי ולא תדחה את זה!!! אין לך מה להתבייש, ובכלל כבחור בן 17 אתה יכול להזמין לעצמך תור לאורולוג, או לפחות להבדק אצל רופא המשפחה. גש לבדיקה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת