נקודה- כתם חום על שק האשכים ...

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

11/06/2015 | 22:53 | מאת: נתן

שלום ד''ר בן 25 , בריא ברך כלל, לפני כיומיים צץ לי כתם/ נקודה חומה על שק האשכים בצד אשך ימין . הנקודה לא נפוחה או מגרדת , הייתי אצל רופא עור והוא אמר לי כי הדבר נראה לו זניח ולא בעל משמעות , אך הוא אמר שאם יש שינוי לחזור אליו יש לציין כי אני סובל מוריקוצלה באשך שמאל ולעיתים יש כאב באשך שמאל , וכי סבלתי מדלקת ערמונית האם בתחום האורולוגיה ידוע מה הכתם הזה ? למה הוא יצא ? והאם אני צריך לחשוש . המון תודה

שלום רב, נקודה חומה על עור שק האשכים- אכן לבדיקה ומעקב רופא עור. אין לזה קשר לוריקוצל.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת