הרגשת חסימה בשתן מיוחד בלילה התכוציות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

11/06/2015 | 07:39 | מאת: יוסי מחלב

שלום. בצעתי את כל הבדקות שתן תקין בדיקת ערמונית ידנית 0.6 . בדיקת אולטרסנד בטן + אגן ממצאים תקנים. כיס שתן בקיבולת רגילה ללא אבנים ללא עיבוי דופן. שארית שתן 63. ערמונית בגודל 2.8כפול ,3.4 סניטמטר . ארולג נתן לי כדור קדקס 2 מג. לוקח שבועים ללא שינוי אבקש את חוות דעתך. תודה מראש.

11/06/2015 | 11:30 | מאת: יוסי מחלב

שכחתי להוסיף את גילי 65שנה ב.ס.ד

שלום לך לא ציינת מה הבעיה. אני מניחה שיש לך הפרעות במתן השתן. קדקס הוא טיפול תרוןפתי ותיק ואם זה לא עוזר פנה לאורולוג שלך שיחליף לך טיפול למשל לאומניק או קסטראל הבדיקות שציינת נשמעות בנורמה.

16/06/2015 | 11:57 | מאת: יוסי מחלב

שכחתי לציין . הבעיה במיוחד בשעות הלילה שאני קם לשרותים יש מאמץ תודה מראש .

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת