דואדרט

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

07/06/2015 | 09:24 | מאת: איגור

שלום!לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות של קימה בלילה להשתין.התחלתי לקבל דואודרט לפני 7 חודשים' ואני לא מרגיש שיפור.הזרימה חלשה ו לוקח זמן להתחיל אין הרגשת ריקון'בנוסף אחרי שהתחלת לקחת דואדרט אני רץ יותר לשרותים גם במשך היום שלני לא היה לי את זה.לפני תחילת הלטיפול ארמונית היתה בגודל 46'.מה אופציות של עם ישבכלל? או נשאר רק ניתוח?

שלום רב, אם אין לך הטבה תחת טיפול תרופתי ממושך או אם יש החמרה חשוב שתבדק אצל הרופא המטפל שלך ותשלל דלקת בתור התחלה וגם ישקול עמך את אופציות הטיפול. יכול לליות שניתן להוסיף תרופה שתרגיע את הדחיפות או שיציע לך ניתוח להסרת הערמונית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת