לימפוצלה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

08/05/2015 | 02:14 | מאת: אהרוני

לאחר כריתה רדיקאלית של הערמונית. כחודש אחרי הניתוח התחילו כאבים חזקים באזור המפשעה והקרנה לרגליים. בבדיקת אולטרסאונד התגלתה לימפוצלה. כשלשה שבועות לאחר שאיבה אין שינוי. ובבדיקה חוזרת של א.ס. מתברר שיש היא התמלאה שוב. בדרך כלל הכאבים רק לאחר מאמץ. המנתח ממליץ להמתין ולראות אולי ייספג,שאם לא כן יהיה צורך בהתערבות כירורגית.אשמח לחוות דעת נוספת.

שלום רב, לצערי אין לי המלצות נוספות. נסה להתיעץ בפורום סרטן ערמונית או שוב עם המנתח.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת