מי עוד יודע על שילוב קסטרל ופרמיקסון?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

04/05/2015 | 19:38 | מאת: צבי

האם יש למישהו מידע נוסף על התועלת שבהוספת פרמיקסון למי שלוקח קסטרל?

שלום רב, קסטראל עוזר לריקון השלפוחית בכך שמרפה את שריר הסוגר ומאפשר הגברת זרם השתן. לפרמיקסון- תרופה צמחית- יש תכונות אנטי-דלקתיות שלעיתים עוזרות בשיפר תסמינים של הפרעה בריקון- פחות גירוי לרוץ לשירותים או לקום בלילה. זה לא מוכח מחקרית אבל יש אנשים שטיפול משולב כזה עוזר להם להקל על תסמינים של הגדלת הערמונית והפרעות לריקון. אם זה לא עוזר כדאי להתייעץ עם האורולוג המטפל על שינוי בטיפול

11/05/2015 | 06:44 | מאת: צבי

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת