אשכים

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

03/05/2015 | 20:20 | מאת: דוד

1-לאחרונה שמתי לב שההשכים ירדו והתרחקו מהפין שפעם היו צמודים 2-התופעה הזאת קורת מפעם לפעם אני מדגיש מפעם לפעם 3- מה ניתן לעשות ומה הסיבה לכך ? 4-בזמן שהאשכים רחוקים אני מרגיש קושי לזקפה. 5-תודה לך

שלום רב, לא ברור לי מה הבעיה. המבנה התקין והאנטומי של הגבר הוא שהאשכים נמצאים בשק ולא מחוברים ישירות לאיבר. לעיתים עם הגיל יש שינוי מסויים באיזור שק האשכים אבל לא מדובר בבעיה כלשהי. אם יש לך כאבים מומלץ לפנות לרופא לבדיקה גופנית. בעיקרון מנח כזה או אחר אינו קשור להפרעת זקפה ואם יש לך יש טיפולים שונים שיכולים לעזור- פנה לאורולוג.

04/05/2015 | 15:59 | מאת: דוד

1-תשובתך לשאלה שלי היא חלקית בלבד 2-שאלתי מה הסיבה או סיבות שלפעמים רק לפעמים האשכים שבשק מרוחקים מהפין ! 3-בדרך כלל השק מחובר צמוד מתחת לפין. 4-אבל הלפעמים הזה מבקש ממני הסבר רפואי. 5-האם אני צריך לשים חגורה מיוחדת שתרים ותקרב את השק לפין? 6- מה לא ברור לך לשאלה שלי?מה שאני אומר קיים ,זה אמיתי ולא דמיון. למה הדסיפלינה שברפואה נוטה לא להאמין לחולים אמיתיים,משכילים ורציניים בתלונה ואו שאלה רפואית ביולוגית ?

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת