UROFLOW בשערי צדק ורציתי לדעת אם זה תקין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

29/04/2015 | 13:41 | מאת: SAAH

עשיתי בדיקה בשערי צדק ורציתי לדעת אם זה תקין AVERAGE FLOW RAT-9.1 MAXMIMUM FLOW RATE-21.4 TIME TO MAXIMUM FLOW7.5 VOIDED VOLUME-151.7 VOIDING TIME 15.3 FLOW TIME 15.6 INTERVALS 1

שלום לך, לידיעתך- אם נשלחת ע"י רופא לבצע בדיקה תמיד עליך לחזור אליו להמשך הטיפול והוא זה שיתן לך תשובה מלאה על משמעות הממצאים, ולא מי שעונה בפורום אינטרנטי. בעיקרון ככל הנראה מדובר בבדיקה שמראה התרוקנות סבירה אך כמות השתן שרוקנת יחסית גבולית, וללא בחינת הממצאים ושארית השתן לא ניתן לתת לך תשובה חד משמעית. פנה לאורולוג המטפל שלך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת