CIALICE

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/04/2015 | 22:05 | מאת: ישראלי

בן 60, בנוסף לאבודרט אני לוקח בערך חצי מסיאליס 5 (בערך כי לא נחצה במדויק,וכך כל יומייים לקחתי 5מ"ג) לוקח גם קסטראל10, האם כדאי שאפסיק את הקסטראל? שכנראה מוריד לי את לחץ הדם ל100\60!ולפעמים יותר! עם הסיאליס הזיקפה מצוינת למרות המינון הנמוך. תודה על תשובתך.

שלום רב, בעקרון אין בעיה להפסיק את הקסטרל אם אתה נוטל סיאליס יומי כי סיאליס יומי אמור לתת לך הטבה במתן השתן, במקביל לשיפור הזקפה. כמובן שעליך לעשות זאת בניטור הרופא המטפל שלך ובהסכמתו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת