ניתוח ערמונית מוגדלת , המלצה לאור ניסיון ב-Holep.

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/04/2015 | 10:13 | מאת: ערמוני

שלום ! אני בן 56 , סבלתי שנים מכל הסימפטומים שנובעים מערמונית מוגדלת. לקחתי כ-3 שנים אומניק-אוקס , ואח"כ כ10 חודשים דואודרט ( התרופה לא עזרה ) , הסימפטומים החמירו עם הזמן והשפעת האומניק פחתה. האורולוג שלי (אחד מאלה שמפרסמים את עצמם )הציע לי להתנתח על-ידו בשיטת הלייזר הירוק. למזלי פניתי לחוות דעת נוספת , הרופא בדק את תוצאות ה-US והתברר שהערמונית שלי לא מתאימה לניתוח המוצע מכיוון שהלייזר הירוק לא יכול לטפל באונה מרכזית של הערמונית אלא רק באונות הצדדיות. לאחר התלבטות פניתי לשערי צדק ובסופו של דבר עברתי(לפני חודש) ניתוח באמצעות לייזר Holep ע"י ד"ר גנסין. הניתוח הסתיים בשעה 17:30 ולמחרת בשעה 14:00 שוחררתי לביתי. לא סבלתי מכאב בשום שלב, רק צריבה חזקה במתן שתן שנמשכה כ-10 ימים, לא היה צורך במשככי כאבים. היה מעט דימום בתחילת השתנה דבר שנעלם לאחר מספר ימים. מיד לאחר הניתוח התברר שכל הסימפטומים שנבעו מהגדלת הערמונית נעלמו , חזרתי להשתין כמו לפני שנים. שיפור עצום באיכות החיים. ד"ר גנסין הוא רופא סימפטי ומעורר אמון. לידיעת כל המתלבטים ובהצלחה.

29/05/2015 | 10:26 | מאת: משה רכס

שמי משה רכס מנהל בכיר במערכות הבריאות של מדינת ישראל. כיום אני גימלאי בן 68 וכמו רבים , גם אני הייתי צריך להסיר ערמונית די גדולה. לאחר בדיקה מקיפה מאד והשוואות מיקצועיות הגעתי לד"ר גנסין בבי"ח שערי צדק היחידי (לפחות עד כה) שביצע את הניתוח בשיטת HOLEP ליזר, וכמו קודמי זה בוצע בהרדמה ספינלית וכעבור שעתיים הייתי "אחרי" . מהלך ההחלמה מהיר במיוחד וכבר לאחר מספר ימים הזרימה יוצאת מן הכלל ללא כאבים ללא דימום. תודה ד"ר גנסין.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת